Kurban Bayramı Öncesi Şehitlik ve Şehit Aileleri Ziyaret Edildi - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı Öncesi Şehitlik ve Şehit Aileleri Ziyaret Edildi

Kurban Bayramı Öncesi Şehitlik ve Şehit Aileleri Ziyaret Edildi

Adıyaman’da Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlar mezarlık ve şehitliğe akın etti.

03.10.2014 16:57

Adıyaman'da Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlar mezarlık ve şehitliğe akın etti.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'ta İl Protokolü ile birlikte Kurban Bayramı Arifesinde şehitliği ziyaret ederek, şehitlerin mezarına gül ve karanfil bıraktı. Şehitlik ziyaretine Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Talha Gönüllü, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Okutan, Askeri Erkan ve şehit yakınları katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan şehitlik ziyaretinde İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü'nün yaptığı duanın ardından Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve protokol üyeleri tarafından şehit mezarları tek tek ziyaret edilerek, karanfil bırakıldı. Şehitliği ziyarete gelen şehit yakınları ile sohbet eden Vali Demirtaş, şehit ailelerine yakın ilgi göstererek, bayramını kutlayıp bir taleplerinin olup, olmadıklarını sordu.

Şehitlik ziyaretinin ardından Vali Mahmut Demirtaş Başkanlığındaki heyet, Şehit Tank Er Haydar Çelik, Şehit Jandarma Komando Er Abdulsamet Demir ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Vedat Mutlu'nun ailesini ziyaret etti.

Şehit ailelerini ziyarette bir açıklama yapan Vali Mahmut Demirtaş, vatanımızın ve milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını feda etmekten çekinmeyen şehitlerimizi minnet, rahmet ve saygı ile andıklarını belirterek, "Ülkemizin huzur ve güvenliği ile vatanın bölünmez bütünlüğü ve bu bayrak uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine de başsağlığı diliyorum. Kurban Bayramı Vesilesi ile şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, bütün şehit yakınlarımızın ve Adıyamanlı hemşerilerimizin Bayramını kutluyorum. Bu bayramın ülkemizin birliğine, beraberliğine ve huzuruna vesile olmasını diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı Öncesi Şehitlik ve Şehit Aileleri Ziyaret Edildi - Son Dakika


Advertisement