Kurt, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Kurt, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Kurt, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Sur İlçe Belediye Başkan adayı Abdurrahman Kurt, seçim çalışmalarına devam ediyor.

17.03.2014 10:54

Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Sur İlçe Belediye Başkan adayı Abdurrahman Kurt, seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Sur İlçe Belediye Başkan adayı Abdurrahman Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Aşağıkılıçtaş, Yukarıkılıçtaş, Havacılar, Erimli, Gencan, Bakevs, Özekli, Yayıkçukur, Davuda ve Kesiktaş köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Köylülerin sıkıntılarını dinleyen Kurt, eksikleri not alıp bir an önce tamamlanması için gerekli çalışmaları başlatacağını söyledi. Ev ziyaretlerinin ardından İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kurt, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Kurt, "Bende buralıyım. İnşallah oy kullanırken buralı olduğumu unutmazsınız. Biz kendi memleketimize hizmet için elimizden geleni yapmak için çabalıyoruz" dedi.

BDP'nin seçim çalışmalarını da değerlendiren Kurt, "Onlar da iyi çalışıyorlar. Yerel seçimlerin demokratik bir ortamda yapılabilmesi için herkes elinden geleni yapıyor" diye konuştu.

AK Parti heyeti, köy ziyaretlerinden sonra seçim bürosuna geçti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurt, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement