Kuşadası Has Parti'de İlday Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Has Parti'de İlday Güven Tazeledi

Kuşadası Has Parti\'de İlday Güven Tazeledi

HAS Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı olağan genel kurulunda mevcut İlçe Başkanı İsmail İlday güven tazeledi.

30.01.2012 10:08

HAS Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı olağan genel kurulunda mevcut İlçe Başkanı İsmail İlday güven tazeledi.

HAS Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı olağan genel kuruluna

HAS Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Kürşat Uğur, İl Yönetim kurulu üyeleri Abdülkadir Öz, Paşa Aydemir, Cihat Akkuş, Fikret Çiftçi, Ömer Özmen, Gençlik Kolları İl Başkanı Barış Soyuçok ve Gençlik Kolları üyeleri ile Kuşadası ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Güzelçamlı Belde Başkanı Cüneyt Dikbaş katıldı.

Kongrede konuşan HAS Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Kürşat Uğur, Kuşadası ilçe kongresinin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. HAS Parti Aydın Teşkilatı olarak kongre çalışmalarına başladıklarını ve tüm ilçelerde kongre takvimini belirlediklerini belirten Uğur; "Kongrelere en batı ilçemiz olan Kuşadası'nda başladık ve inşallah Mart ayı sonuna kadar tüm ilçe kongrelerini bitirmeyi planlıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde mevcut İlçe Başkan İsmail İlday, güven tazeledi.İlday başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ali Ersoy, Ahmet Ünal, Ömer Gersusuz, Fatih Cerrah, Ahmet Özkartal, Cevdet Akbay, Bekir Kahraman, Cüneyt Dikbaş, Berrin İlday, Olgun Kartal, Azize Dikbaş, Sami Çomak, Şükrü Elkırmış, Lütfiye Samaka.

Sonuçların açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan HAS Parti İlçe Başkanı İsmail İlday; "Kuşadası'nda oldukça hızlı bir şekilde teşkilatımızı kurduk. Geçen süre zarfında üye sayılarımızı artırdık ve çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası Has Parti'de İlday Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement