Kuşadası Rotary'de Yeni Dönem - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Rotary'de Yeni Dönem

Kuşadası Rotary\'de Yeni Dönem

Kuşadası Rotary Kulübünün iki dönemdir başkanlığını başarı ile devam ettiren İbrahim Durak başkanlık görevini iş adamı Suat Kutucu’ya devretti.

16.08.2014 17:26

Kuşadası Rotary Kulübünün iki dönemdir başkanlığını başarı ile devam ettiren İbrahim Durak başkanlık görevini iş adamı Suat Kutucu'ya devretti.

Kısmet Otelde yapılan şık bir davet ile gerçekleşen devir teslim törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı. Gecede açılış konuşması yapan İbrahim Durak geçen iki sene içinde kendisine yardımcı olan tüm arkadaşlarına teşekkür etti. Başkanlık dönemi içinde yapılan ve büyük ses getiren Yapay Resif projesinde kendilerine destek olan kurum ve kuruluşlara özel olarak yaptırılan Yapay Resif şeklindeki plaketleri sunan Durak daha sonra Suat Kutucu'yu kürsüye davet ederek başkanlık görevini kendisine devretti. Yeni başkan Suat Kutucu, Rotary'nin başarı grafiğini daha da yukarı çıkartmak için elinden geleni yapacağını, resif projesine devam edeceklerini bunun yanında yeni projelerle bölge halkına katkı sağlayacaklarını belirterek katılan herkese teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası Rotary'de Yeni Dönem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement