Kütahyaspor'da Yeni Yönetim - Son Dakika
Yerel

Kütahyaspor'da Yeni Yönetim

Kütahyaspor\'da Yeni Yönetim

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Kütahyaspor'da olağanüstü genel kurul yapıldı ve yeni bir yönetim kurulu göreve getirildi.

21.06.2014 13:43

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Kütahyaspor'da olağanüstü genel kurul yapıldı ve yeni bir yönetim kurulu göreve getirildi.

Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılan kongreye Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Özdoğan ve Murat Arık ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, ASKF Başkanı Murat Cengiz de katılarak birer konuşma yaptılar.

Belediye başkan Yardımcısı Mehmet Özdoğan, "Tarihi geçmişi güzellik ve başarılarla dolu olan Kütahyaspor'un yeniden eski günlerine dönmesi için elimizi taşın altına sokacağız. Bu takım, Kütahyaspor layık olduğu yere yükselmelidir. Belediye olarak yeni yönetimin yanında olacağız ve destek vereceğiz" dedi.

Tek liste ile girilen seçimde yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

Sadık Değirmencioğlu, Selim Durmaz, Ercan Özçınar, Osman Baş, Ebubekir Erdoğmuş, Mustafa Telli, Ramazan Yıldırım, Ahmed Fuat Durmaz, Mustafa Göl, Sait Aksöz ve Hakan Akdaş. Denetim kuruluna da Ramazan Arslandaş, Abdullah Ustalar ve Ahmet Yılmaz seçildi.

Başkanlığa Sadık Değirmencioğlu getirildi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahyaspor'da Yeni Yönetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement