Kütahyaspor Yine Galip - Son Dakika
Yerel

Kütahyaspor Yine Galip

Kütahyaspor Yine Galip

Kütahyaspor, galibiyet serisini Kocaçeşmespor karşısında da sürdürdü.

17.10.2015 18:30

Kütahyaspor, galibiyet serisini Kocaçeşmespor karşısında da sürdürdü.

Lige hızlı bir başlangıç yapan mavi lacivertli takım, ilk iki maçından da 3'er puan almayı başarmış ve ligin zirvesine yükselmişti. Bu hafta Tavşanlı Ada stadında üçüncü karşılaşmasını Kocaçeşmespor'la yapan Kütahyaspor, farklı bir galibiyete imza attı.

İlk hafta Gönen Belediyespor'u deplasmanda 2-0, kendi evinde Çiğli Belediyespor'u 3-1'lik skorlarla geçen Şimşekler, Kocaçeşmespor karşısında farka gitti.

Kütahyasporlu taraftarların takımlarını yalnız bırakmadığı maçta mücadeleye hızlı başlayan taraf Kocaçeşmespor oldu. Henüz 6'ncı dakikada Emre Ocak'la golü bulan rakip takım, 1-0 öne geçti.

Maça adeta 1-0 geride başlayan Kütahyaspor, golün şokunu üzerinden atıp rakip kalede gol pozisyonlarına girdi. Bu pozisyonlardan birini gole çeviren Ramazan Gürler, 30'ncu dakikada skoru eşitlemeyi başardı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya hızlı bir başlangıç yapan Kütahyaspor, 51'nci dakikada Aydın Kuzu'nun ayağından kazandığı golle 2-1 öne geçti. Golden 12 dakika sonra bu kez sahneye Bülent Çakmak çıktı. 63'ncü dakikada takımını rahatlatan golü atan Bülent Çakmak, uzatma dakikalarında bulduğu ikinci golüyle Kütahyaspor'u rakibi karşısında 4-1 öne geçirdi.

Kütahyaspor, 3 maçta topladığı 9 puanla ligin zirvesindeki yerini korudu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahyaspor Yine Galip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement