Kutlu Doğum, "Dua" ile Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum, "Dua" ile Kutlandı

Kutlu Doğum, "Dua" ile Kutlandı

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde Kutlu Doğum Haftası coşku ve heyecan içerisinde kutlandı.

18.04.2013 10:25

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde Kutlu Doğum Haftası coşku ve heyecan içerisinde kutlandı. Kepsut Belediyesinin düzenlediği haftanın ilçedeki, "Dua" isimli ilk etkinlikte davetliler unutulmaz bir gece yaşadı.

Kepsut ilçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen programa Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Belediye Başkanı İsmail Cankul, İlçe Emniyet Amiri Yusuf Cankurt, İlçe Tarım müdürü Erol Ziyadoğlu, İlçe Milli Eğitim Erdal Durmuş, İlçe Müftüsü Şevki Kesici, AK Parti İlçe Başkanı Barış Kırgöz, Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri nedeniyle Hz. Peygamberi tanıtmak, onun getirmiş olduğu mesajları insanlara daha iyi anlatma fırsatı bulduklarını belirtti. Bu hafta nedeniyle Hazreti Peygamberin daha iyi anlaşılmasına gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Cankul, "Kur'an-ı Kerim'in asıl konusu insandır. Baştan sona kadar anlayarak okunduğu zaman insana ne kadar çok yer verildiğini görürüz. İnsan Allah tarafından özel olarak yaratılmıştır. Bunu ilk insan olan Hz. Adem'in ilk peygamber olmasından da anlamak mümkündür" diye konuştu.

Konya'dan getirilen MTR ajansın hazırladığı "Dua" isimli program izleyenlere duygu seli yaşattı. Duaların okunduğu, semazenlerin sahne aldığı gece geç saatlere kadar sürdü. Kepsut'ta hafta nedeniyle etkinliklerin devam edeceği, 29 nisan akşamı da Ömer Döngeloğlu'nun katılacağı bir kutlama programı düzenleneceği bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum, 'Dua' ile Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement