Kuzu, Siirt'in Sorunlarını Milletvekiline Aktardı - Son Dakika
Yerel

Kuzu, Siirt'in Sorunlarını Milletvekiline Aktardı

Kuzu, Siirt\'in Sorunlarını Milletvekiline Aktardı

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkan Vekili Nedim Kuzu, odayı ziyarete gelen Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Siirt Milletvekili Afif Demirkıran’a yatırımcının içinde bulunduğu sıkıntıları tek tek anlattı.

12.06.2014 12:01

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkan Vekili Nedim Kuzu, odayı ziyarete gelen Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Siirt Milletvekili Afif Demirkıran'a yatırımcının içinde bulunduğu sıkıntıları tek tek anlattı.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette Siirt Milletvekili Demirkıran'a, STSO üyelerinin en önemli sorunlarından birinin yatırım gerçekleştirdiklerinde ruhsat aşamasında sıkıntı yaşadıklarını belirten Kuzu, ilgili kamu kurumlardan cevap yazılarının zamanında gelmediğinden sitem etti. Siirt'in kalkınması için ilgili kurumların yatırımcıya pozitif yaklaşım sergileyip ellerini taşın altına koymaları gerektiğini belirten Başkan Vekili Kuzu, yatırımcı kuruluşların bu sıkıntılarının ivedilikle aşması için bürokratik noktada çaba sarf edilmesi talebinde bulundu.

Sorunların çözümü noktasında üzerine düşeni yapacağını belirten Demirkıran, ruhsat aşamasında yaşanan sıkıntıların giderilmesi için ilgili kurumlarından yatırımcıya destek çıkmasını sağlayacağını söyledi. Demirkıran ayrıca, Siirt'in gerek sosyal gerekse ekonomik bakımdan kalkınması için özel sektör ile kamu kurum ve kuruluşlarının birlikte hareket etmesinin önemli olduğunu belirtti.

Ziyarette STSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı F. Özgür Çalapkulu'da hazır bulundu. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuzu, Siirt'in Sorunlarını Milletvekiline Aktardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement