Lalapaşa'da 2 Bin Kişilik İftar Verildi - Son Dakika
Yerel

Lalapaşa'da 2 Bin Kişilik İftar Verildi

Lalapaşa\'da 2 Bin Kişilik İftar Verildi

Lalapaşa Belediye Başkanlığı ve Lalapaşa AK Parti İlçe Başkanlığı'nın geleneksel olarak verdiği iftar yemeği büyük bir katılım ile gerçekleşti.

26.07.2013 13:01  Güncelleme: 13:03

Lalapaşa Belediye Başkanlığı ve Lalapaşa AK Parti İlçe Başkanlığı'nın geleneksel olarak verdiği iftar yemeği büyük bir katılım ile gerçekleşti.

Lalapaşa ve çevre köylerden yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftarda ilahi grubu, gelen misafirlere ilahi okudu.

Katılımcılara, iftar menüsünde tas kebabı, pilav, çorba, tatlı ve ayran ikram edildi. Çocuklara ise ücretsiz Osmanlı macunu dağıtıldı. İftar Programında AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve, Kadın Kolları Başkanı Melek Yürük ve parti yönetiminden üyeler katıldı. İftar Programı öncesi konuşma yapan Lalapaşa Belediye Başkanı Ali Osman Uzman, " Bizler İlçemizde kaynaşmayı sağlamak ve birbirini görmeyen insanları buluşturmak için bu iftarları düzenliyoruz. İlçemiz her geçen gün daha da gelişiyor ve büyüyor. Emeği geçen ilçe yönetimimize ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Lalapaşa AK Parti İlçe Başkanı İrfan Cezayir ise, "Lalapaşa'mızda sizlerle birlikte iftar yapmak bizlere mutluluk veriyor. Bu yıl 2'inci defa sizlerle birlikte iftar yapıyoruz. İlçemizde yapılan bu iftar birlik ve beraberliğimizi kuvvet katacaktır. Nice uzun yıllarda hep birlikte böyle iftarlarda birlikte oluruz"dedi.

Verilen iftarın yemeği yapılan dua ile son buldu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lalapaşa'da 2 Bin Kişilik İftar Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement