Lapseki ve Çardak Belediyeleri Spor Toto ile Protokol İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Lapseki ve Çardak Belediyeleri Spor Toto ile Protokol İmzaladı

Lapseki ve Çardak Belediyeleri Spor Toto ile Protokol İmzaladı

Çanakkale’nin Lapseki ilçesi ve Çardak beldesinde halı saha, basketbol ve voleybol sahaları yapılması için Spor Toto ile protokol imzalandı.

23.04.2015 12:01

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi ve Çardak beldesinde halı saha, basketbol ve voleybol sahaları yapılması için Spor Toto ile protokol imzalandı.

Lapseki ve Çardak Belediyeleri ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında halı saha, basketbol ve voleybol sahaları yapılması için protokol imzalandı. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz konu ile alakalı yaptığı açıklamada, "Lapseki ilçesine ve beldesine halı saha, basketbol ve voleybol sahaları yapılacak. İlçemize 2 adet halı saha yapılmasının sözünü aldık. Yapımına hemen başlanacak. Gençlik ve Spor Bakanımız Çağatay Kılıç'ın talimatı ve Milletvekillerimiz Bülent Turan ve İsmail Kaşdemir'in destekleriyle bunu başardık. İnşallah daha da güzel yatırımlarla Lapseki'nin çehresini değiştireceğiz" dedi. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Lapseki ilçesinde 2 adet mini sentetik çim yüzeyli futbol sahası, okul bahçesine 1 adet basketbol ve voleybol sahası yapılması için KDV hariç 300 bin lira ödenek sağlanacak. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki ve Çardak Belediyeleri Spor Toto ile Protokol İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement