Lezzet Ustasından Lezzetin Sırlarını Öğrendiler - Son Dakika
Yerel

Lezzet Ustasından Lezzetin Sırlarını Öğrendiler

Lezzet Ustasından Lezzetin Sırlarını Öğrendiler

sunan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ünlü lezzet ustası Emine Beder’i konuk etti.

28.12.2013 11:03

sunan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ünlü lezzet ustası Emine Beder'i konuk etti. Kadınların yanı sıra aşçı adayı erkeklerin de yoğun ilgi gösterdiği "Emine Beder'le lezzet keşfi" etkinliğinde ünlü aşçı, birbirinden lezzetli yemek, tatlı ve pastaların tariflerini vermenin yanı sıra lezzetin sırları konusunda da öğütlerde bulundu.

Dünya tatlarından en güzel örneklerin yer aldığı K. Maraş Piazza'nın yeme-içme katında düzenlenen etkinliğe, ellerine kalem ve not defterlerini alarak gelen ziyaretçiler, Emine Beder'in uygulamalı olarak anlattıklarını büyük bir dikkatle dinlediler. Önce tarif veren daha sonra bunları zaman zaman ziyaretçileri de yanına alarak uygulamalı olarak anlatan Emine Beder, lezzet kadar sunumun da önemli olduğuna dikkati çekti.

Pratik tariflerin yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanından yöresel yemeklerden örnekler sunan Emine Beder, "Ülkemizin her bir köşesinde farklı bir lezzet durağı var. Önemli olan bu lezzetlerin kuşaktan kuşağa aktarılması. Bu nedenle böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapan Kahramanmaraş Piazza AVM'yi kutluyorum. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lezzet Ustasından Lezzetin Sırlarını Öğrendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement