Lions Kulübünden Kozan Devlet Hastanesi'ne Göz Polikliniği Cihazları - Son Dakika
Yerel

Lions Kulübünden Kozan Devlet Hastanesi'ne Göz Polikliniği Cihazları

Lions Kulübünden Kozan Devlet Hastanesi\'ne Göz Polikliniği Cihazları

Adana 5 Ocak Lions Kulübü, Kozan Devlet Hastanesi Göz Polikliniğine tedavi hizmetlerinde kullanılmak üzere teknolojik cihaz bağışında bulundu.

14.12.2016 12:04

Adana 5 Ocak Lions Kulübü, Kozan Devlet Hastanesi Göz Polikliniğine tedavi hizmetlerinde kullanılmak üzere teknolojik cihaz bağışında bulundu.

2014-2015 yılları proje kapsamında 118 U Yönetim Çevresi, Adana 5 Ocak Lions Kulübü olarak Kozan Devlet Hastanesi Göz Polikliniğine göz polikliniğinde tedavi amacıyla kullanılan teknolojik cihazlar bağışlandı.

Son teknoloji tedavi cihazlarının bağışlandığı göz polikliniğinin açılışı Kozan Devlet Hastanesi Başhekimi Kubilay Uçar, Kozan Devlet Hastanesi Müdürü Çağlar Çoban, 118 U Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Ömer Ruhi Eryurt, 11. Bölge sorumlusu Ayşe Arslan, Evren Koca, Uluslar Arası Koordinatör Nevin Üçyıldız, Yönetim Çevresi Danışmanı Ayşe Edil, Bame ve Gad Komite Başkanı Naime Arıcıoğlu, Yeni Baraj Lions Kulübü Başkanı Canan Özdemir ve Çukurova Lions Kulübü Başkanı Sacit Zengin'in katılımıyla gerçekleşti. Açılışta konuşan 118 U Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Ömer Ruhi Eryurt, "2014-2015 yılı proje kapsamında tüm Türkiye genelinde başlattıkları Dünyadaki Lionların yardım fonu olan LCİF adı altındaki vakfın katkılarıyla Kozan Devlet Hastanesi Göz Polikliniğinin cihazlarını yenileyerek görme engelli ve görme problemi yaşayan vatandaşlarımızın tedavisi amacıyla kullanımı için böyle bir proje gerçekleştirildi. Biz de Kozan Devlet Hastanesi Göz Polikliniğine gerekli cihazları alarak bugün tam donanımlı polikliniğimizin açılışını yaptık. Dünyadaki Lions Kulüplerinin en önemli hizmet organizasyonlarından biri görme engelli kişilere yönelik mücadeledir. Dünyadaki bir çok ülkede lionlar sayesinde göz hastaneleri ve göz poliklinikleri açılmıştır" dedi.

Kozan Devlet Hastanesi Başhekimi Kubilay Uçar ise; " Her şeyi devletten beklememek lazım. Sivil Toplum Kuruluşlarından Lions Kulübünün hastanemize yaptığı bu hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarının amacı bu olmalıdır. Hastanemiz Göz Polikliniğine desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz" diye kaydetti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lions Kulübünden Kozan Devlet Hastanesi'ne Göz Polikliniği Cihazları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement