Lokantalardan Topladıkları Yemeklerle Sokak Hayvanlarını Doyuruyorlar - Son Dakika
Yerel

Lokantalardan Topladıkları Yemeklerle Sokak Hayvanlarını Doyuruyorlar

Lokantalardan Topladıkları Yemeklerle Sokak Hayvanlarını Doyuruyorlar

Batmanda bir grup gönüllü, lokantalardan topladıkları artık yemeklerle aç kalan sokak hayvanlarını doyuruyorlar.

08.12.2015 07:50

Artık açlıktan ölmeyecekler!

Batman Üniversitesi Öğretim üyeleri ve öğrenciler, lokantalardan artık yemekleri toplayarak aç kalan hayvanları doyuruyorlar.

Batmana sokakta kalan kedi, köpek ve diğer hayvanlar için bir hayvan barınağı yapılması çağrısında bulunan gönüllü hayvanseverler, "Batmanda artık kedi, köpek ve diğer hayvanlar açlıktan ölmesin" dediler.

Batman Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Zehra Öztürk, Nuran Altuner, Emre Dilek ve eşi Nur Dilek ile bir grup öğrenci, lokanta ve kafelerden artık yiyecek toplayarak günde 2 kez hayvanları doyuruyorlar.

Batman Belediyesi İkmal Müdürlüğünde kullanılmayan bir alanda çok sayıda köpek ve köpek yavrusu, kedi ve tavşanları besleyen hayvanseverler, kendilerine yardımcı olan Belediye görevlileri ile Belediye Veterineri Azad Çiftçi'ye teşekkür ettiler.

YARALI BİR KEDİ İLE BAŞLAYAN MERHAMET DUYGUSU!

Üniversite yolunda bir araç motoruna sıkışmış ve yaralanmış olarak gördükleri kediye bakarak bu işe başlayan gönüllüler, kent merkezinde buldukları hayvanları geçici barınağa getirerek bakıma aldılar.

Onlarca köpek yavrusu başta olmak üzere sokakta buldukları hayvanları toplayarak bakımlarını üstlenen gönüllüler, "Günde iki kez lokantalardan ve kafelerden topladığımız artıklarla bu hayvanlara bakıyoruz. Onlar bakıma ve beslenmeye muhtaç durumdadırlar. Bu gönüllülük işinin yaygınlaşması ve en önemlisi Batmana bir hayvan barınağının yapılması en büyük arzumuzdur" dediler.

VETERİNER AZAD ÇİFTÇİ HAYVANLARIN TEDAVİLERİNİ ÜSTLENDİ

Bu gönüllü davranışın kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Belediye Veterineri Azad Çiftçi, Belediyeye ait İkmal Müdürlüğünün bir kısmını hayvanların bakımı için kullandıklarını belirterek, hayvanların tedavilerini de imkanlar dahilinde yaptıklarını ifade etti. Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Lokantalardan Topladıkları Yemeklerle Sokak Hayvanlarını Doyuruyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement