Madalyalara Ambargo Koydular - Son Dakika
Yerel

Madalyalara Ambargo Koydular

Madalyalara Ambargo Koydular

13-16 Ağustos tarihleri arasında Çankırı’da 450 sporcunun katıldığı Jiu Jitsu Türkiye şampiyonasına Erzurum’u temsilen 13 sporcu toplamda 26 madalya ile döndüler.

20.08.2015 15:44

13-16 Ağustos tarihleri arasında Çankırı'da 450 sporcunun katıldığı Jiu Jitsu Türkiye şampiyonasına Erzurum'u temsilen 13 sporcu toplamda 26 madalya ile döndüler.

Antrenör Yasin Yeşiltepe minikler, yıldızlar kategorisindeki tüm sporcularının final müsabakası yaptığını belirterek, öğrencilerinin hepsiyle gurur duyduğunu söyledi.

Şampiyonanın ilk gününde yapılan müsabakaları sonunda;

Jiu Jitsu Fight sistem Minikler kategorisinde; 24 kg, Metehan Ertürk KAYA, Türkiye 1.si, 24 kg, Enes KARAGÖZOĞLU, Türkiye 2.si, 30 kg, Yusuf Buğra TEKİN, Türkiye 1.si, 34 kg, Berke Eren ALTUNOK, Türkiye 1.si, 38 kg, Batuhan Erbatur KAYA, Türkiye 2.si, 42 kg, Murat Efe COŞKUN, Türkiye 1.si, Jiu Jitsu Fight sistem Yıldızlar kategorisinde; 34 kg, Emre BAYRAK, Türkiye 2.si, 34 kg, Mehmet Emin AVŞAR, Türkiye 3.sü, 38 kg, Yunus Baha ÖNCÜL, Türkiye 2.si, 42 kg, Muhammet Enes ALTUNOK, Türkiye 1.si, 60 kg, Muhammed BAYRAK, Türkiye 2.si, Jiu Jitsu Fight sistem Ümitler kategorisinde; 50 kg, Dursun BAYRAK, Türkiye 2.si, Jiu Jitsu Fight sistem Gençler kategorisinde; 56 kg, Ahmet BAYRAK, Türkiye 1.si, Jiu Jitsu Fight sistem Büyükler kategorisinde; 77 kg, Yasin YEŞİLTEPE, Türkiye 1.si, Jiu Jitsu Ne Waza sistem Minikler kategorisinde; 24 kg, Metehan Ertürk KAYA, Türkiye 1.si, 24 kg, Enes KARAGÖZOĞLU, Türkiye 2.si, 30 kg, Yusuf Buğra TEKİN, Türkiye 1.si, 34 kg, Berke Eren ALTUNOK, Türkiye 1.si, 38 kg, Batuhan Erbatur KAYA, Türkiye 1.si, 42 kg, Murat Efe COŞKUN, Türkiye 1.si, Jiu Jitsu Ne Waza sistem Yıldızlar kategorisinde; 34 kg, Emre BAYRAK, Türkiye 1.si, 34 kg, Mehmet Emin AVŞAR, Türkiye 3.sü, 38 kg, Yunus Baha ÖNCÜL, Türkiye 1.si, 42 kg, Muhammet Enes ALTUNOK, Türkiye 1.si, 60 kg, Muhammed BAYRAK, Türkiye 1.si, Jiu Jitsu Ne Waza sistem Ümitler kategorisinde; 50 kg, Dursun BAYRAK, Türkiye 1.si, Jiu Jitsu Ne Waza sistem Gençler kategorisinde; 56 kg, Ahmet BAYRAK, Türkiye 2.si olmayı başardı.

Şampiyona'da büyük ses getirdiklerini ve renk kattıklarının altını çizen Yeşiltepe bu büyük bir başarı Türkiye Şampiyonası'nda derece yapan sporcuların önümüzdeki Balkan şampiyonası ve dünya şampiyonasında ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracaklarını belirtti. Yeşiltepe, "Böyle şampiyonlar ve bu kadar genç bir ekip kolay kurulmuyor. Buralara gelmelerinde emeği geçen Gençlik Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e, Yakutiye Gençlik Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz'a, Yakutiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Memet Çifçi'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zinnur Şimşek'e, Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu hocalarından Faruk Çatal'a destek ve yardımları için teşekkür ederiz. Bunun yanında çok saygı değer öğrenci velilerinin her zaman yanlarında olduğunu desteklerini esirgemeyen ve her türlü fedakarlığı yaptıklarını onlarında bu başarıda büyük payı vardır" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Madalyalara Ambargo Koydular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement