Madenci: "Baka'nın Lokomotifi Antalya" - Son Dakika
Yerel

Madenci: "Baka'nın Lokomotifi Antalya"

Madenci: "Baka\'nın Lokomotifi Antalya"

Antalya Şehir Platformu tarafından düzenlenen kahvaltıya katılan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci, “BAKA’nın lokomotifi Antalya’dır ” dedi.

18.12.2016 15:16

Antalya Şehir Platformu tarafından düzenlenen kahvaltıya katılan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci, "BAKA'nın lokomotifi Antalya'dır " dedi.

Antalya Şehir Platformu üyeleri, Corner Park Otel'de düzenlenen kahvaltıda aylık olağan buluşmasını gerçekleştirdi. Terörün lanetlendiği toplantı, şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. Platformun bu ayki konuğu, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci ve BAKA Antalya Koordinatörü Alaattin Özyürek oldu. Antalya Şehir Platformu Koordinatörü Bülent Yüksel, açılış konuşmasına terörü lanetleyerek başladı.

Madenci, BAKA'nın çalışmaları hakkında platform üyelerine bilgi verdi. BAKA'nın bölgesel bir kalkınma kuruluşu olduğunu belirten Madenci, kalkınma anlamında Antalya Burdur ve Isparta'nın bir bütün olarak ele alındığını; bu konuda lokomotif kentin Antalya olduğunu söyledi. Kurulduğu tarihten bu yana 260 projeye destek verdiklerini İfade eden Madenci, bu rakamın bedel olarak 140 milyon liraya ulaştığını ifade etti. Madenci daha sonra platform üyelerinin sorularını cevapladı.

Antalya Şehir Platformu Koordinatörü Bülent Yüksel konuşmalarından dolayı Abdullah Madenci'ye teşekkür ederek, plaket sundu. Yüksel, etkinliğin bu ayki programının, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen teröre karşı birlik mitingi nedeniyle erken sona erdiğini belirterek; platform üyelerine ve katılımcılara teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Madenci: 'Baka'nın Lokomotifi Antalya' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement