Malatya Belediye Başkanı Çakır, Niyazi Mısri Caddesi'ndeki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Malatya Belediye Başkanı Çakır, Niyazi Mısri Caddesi'ndeki Çalışmaları İnceledi

01.08.2012 16:00

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Niyazi Mısri Caddesi'nde devam eden çalışmaları inceledi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Niyazi Mısri Caddesi'nde devam eden çalışmaları inceledi.

Çakır, burada yaptığı açıklamada, caddenin altyapı ve aydınlatmasının tamamlandığını, cep otoparkları ve kaldırım düzenlenmesi ile asfaltlama çalışmalarının ise hızla devam ettiğini belirtti.

Caddede çok sayıda esnafın bulunduğunu hatırlatan Çakır, caddenin özellikle ağır tonajlı iş makinelerinin girip çıktığı, yoğun araç ve yaya trafiğinin bulunduğu bir yer olduğunu söyledi.

Çalışmaların, kısa sürede tamamlanması için gece de sürdürüldüğünü kaydeden Çakır, Niyazi Mısri Caddesi'ni Malatya'ya yakışır bir caddeye dönüştüreceklerini vurguladı. Çakır, Ramazan ayına rağmen özverili bir şekilde çalışan personele teşekkür etti.

Muhabir: Tuba Karahan

Yayıncı: Önder Felek - MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya Belediye Başkanı Çakır, Niyazi Mısri Caddesi'ndeki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika


Advertisement