Malatya Belediyesi ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ortaklaşa bir panel düzenleyecek.
Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, 10 Ocak 2013 Perşembe günü düzenlenecek olan 'Basının Sorunları' konulu panele konuşmacı olarak; Hürriyet Gazetesi Yazarı Vahap Munyar, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ile Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Kemal Deniz katılacak.
10 Ocak Perşembe günü saat 19.00'da İl Özel İdaresi Salonu'nda düzenlenecek panele, başta basın mensupları olmak üzere konuya ilgi duyan herkesin davetli olduğu belirtildi. - MALATYA
Son Dakika › Yerel › Malatya'da 'Basının Sorunları' Paneli Düzenlenecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.