Malatya'da Güreş Antrenörlüğü 1. Kademe Kursu Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Malatya'da Güreş Antrenörlüğü 1. Kademe Kursu Devam Ediyor

28.03.2012 18:40

Türkiye Güreş Federasyonu ile Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Malatya'da düzenlenen güreş antrenörlüğü 1.kademe kursu devam ediyor.

Türkiye Güreş Federasyonu ile Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Malatya'da düzenlenen güreş antrenörlüğü 1. kademe kursu devam ediyor.

Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen kursta, 102 aday antrenöre uygulamalı eğitim veriliyor. Eğitimle ilgili bilgiler veren Malatya İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Celal Taşkıran, 102 aday antrenöre uygulamalı olarak eğitim verdiklerini kaydetti.

Taşkıran, İnönü Üniversitesi'nde verilen eğitimin ardından uygulamalı eğitimlerle aday antrenörlere güreş sporu hakkında detaylı bilgiler aktardıklarını dile getirdi.

Celal Taşkıran, "Güreş Federasyonu ile Spor Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizesiyle başlayan güreş antrenörlüğü 1. kademe kursunu Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi'nde sürdürüyoruz. Yaptığımız güreş kursuna Türkiye'nin birçok ilinden 102 antrenör adayı katıldı. 10 gündür teorik derslerle geçirdiğimiz kursu, yaptığımız çalışmalarda uygulamalı olarak sürdürüyoruz" dedi.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya'da Güreş Antrenörlüğü 1. Kademe Kursu Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement