Malatya'da Toplu Taşıma Araçları Bayramın Birinci Günü Ücretsiz - Son Dakika
Son Dakika Logo

Malatya'da Toplu Taşıma Araçları Bayramın Birinci Günü Ücretsiz

Malatya\'da Toplu Taşıma Araçları Bayramın Birinci Günü Ücretsiz
07.04.2024 13:47  Güncelleme: 13:50

Malatya'da, Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren araçlar Ramazan Bayramının birinci günü ücretsiz olarak hizmet verecek. Vatandaşlar, bayramın birinci günü toplu taşıma araçlarıyla eş, dost, akraba ve mezarlık ziyaretlerini huzur içerisinde yapabilecekler. Ayrıca MAŞTİ'ye ait otoparktan da ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

Malatya'da, Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren araçlar Ramazan Bayramının birinci günü ücretsiz olarak hizmet verecek.

Malatya'da, 10-12 Nisan 2024 tarihleri arasında idrak edilecek olan Ramazan Bayramı'nda vatandaşların eş, dost, akraba ve mezarlık ziyaretlerini huzur içerisinde yapmaları için toplu taşıma araçları bayramın birinci günü tüm hatlarda ücretsiz hizmet verecek.

Ayrıca MAŞTİ'de misafirlerini karşılayacak veya misafirlerini yolcu edecek olan vatandaşlarda yine MAŞTİ'ye ait olan otoparktan bayramın birinci günü ücretsiz olarak faydalanacaklar. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'da Toplu Taşıma Araçları Bayramın Birinci Günü Ücretsiz - Son Dakika


Advertisement