Malazgirtli Öğrencilere Kıyafet Dağıtımı - Son Dakika
Yerel

Malazgirtli Öğrencilere Kıyafet Dağıtımı

Malazgirtli Öğrencilere Kıyafet Dağıtımı

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında maddi durumu düşük öğrencilere kıyafet yardımı yapıldı.

05.04.2017 11:15

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) öncülüğünde başlatılan kampanya kapsamında maddi durumu düşük öğrencilere kıyafet yardımı yapıldı.

Malazgirt Kaymakamlığı ve SYDV öncülüğünde başlatılan kampanya sonucunda çok sayıda öğrencinin yüzü güldü. İlçedeki tüm köy okullarında eş zamanlı düzenlenen yardım dağıtım programına Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Okan Yıldırım, Malazgirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Yakup Bozkurt, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Geçtiğimiz ay kıyafet dağıtım yardımlarının birinci ayağını gerçekleştirdiklerini ifade eden Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, bu tür yardımların her zaman devam edeceğini söyledi. Köylerde okuyan maddi durumu düşük öğrencilere giyim yardımı kampanyası kapsamında Malazgirt Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı öncülüğünde ve Tema Mağazacılıktan temin edilen kıyafetleri dağıttıklarını ifade eden Kaymakam Kırlı, "Başlattığımız kampanya kapsamında daha önce ilçe merkezindeki öğrencilerimize kıyafet yardımı yapmıştık. Bugünde ilçemiz köylerinde eğitim gören öğrencilerimize kıyafet dağıtımı yaptık. Tabi bu hediyeleri dağıtmadan önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul idaresiyle bir istişare yaptık. Maddi durumu düşük örenciler tespit edildi. Kaymakamlık olarak tüm öğrencilerimize ayrıca kitap ve deneme sınavı yardımı da yapıyoruz. Tek hedefimiz ilçemizin eğitim seviyesini yükseltmek" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malazgirtli Öğrencilere Kıyafet Dağıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement