Malkara Belediyesinden Gazetecilere Jest - Son Dakika
Yerel

Malkara Belediyesinden Gazetecilere Jest

Malkara Belediyesinden Gazetecilere Jest

Tekirdağ'a bağlı Malkara Belediyesi, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetecilere iftar ve plaket töreni düzenledi.

26.07.2014 09:33

Tekirdağ'a bağlı Malkara Belediyesi, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetecilere iftar ve plaket töreni düzenledi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Basından Sansürün Kaldırılışının 106. yıl dönümü dolayısı ile ilçede görev yapan ulusal ajans ve yerel basın mensuplarına iftar yemeği düzenledi, iftar yemeği sonrasında Basın Bayramı dolayısıyla gazetecilere plaket takdim edildi.

Yurt dışı incelemeleri olan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un katılmadığı iftar programına Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, Bahaettin Cömert ve Başkan Yardımcısı, Malkaraspor Başkanı Celal Yılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ufuk Selen, Belediye Basın Bürosu çalışanları katıldı.

Basına verilen iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, "Basının mutfak kısmında çalışanlar hariç diğerlerinizle çok sık bir araya geliyoruz. Ben zaten aile içi bir konuşma olarak görüyorum bunu. Ben sansürsüz, başarı dolu, etik ilkelere hakim, bağlı ve mutlu bir çalışma ortamı diliyorum. Basın gününüz kutlu olsun" dedi.

Bahar Turistik tesislerinde verilen iftar yemeği sonrasında ulusal ajans ve yerel basın mensuplarına plaketleri Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz ve Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu tarafından verildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara Belediyesinden Gazetecilere Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement