Malkara'da köy muhtarları bir araya gelereke, köylerinin sorunlarını konuştu.
Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çolak, dernek binasındaki toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, bazı köylerin şu anda parke taşıyla döşendiğini bazılarında ise kanalizasyon sistemi döşeme işlemlerinin devam ettiğini bildirdi.
Çolak, "Köylere Hizmet Götürme Birliği'nden tedarik edilecek olan büzler ve parke taşlar ile köylerimizin sorunları çözülecek. Parke taş döşeme işinde de köylerimizin işlemleri bitmek üzere. İlk etapta bunlar bitirilecektir" dedi.
Toplantıda, Çavuşköy, Alaybey, Kadıköy, Ballısüle ve İbrice köy muhtarları da taleplerini içeren dilekçeleri dernek başkanı Ali Çolak'a teslim etti.
Muhabir: Alper Eral/ Ergin Akgün
Yayıncı: Sabri Çelebioğlu - TEKİRDAĞ
Son Dakika › Yerel › Malkara Muhtarlar Derneği, Köylerinin Sorunlarını Konuştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.