Mamak'ta İlk Meclis Toplandı - Son Dakika
Yerel

Mamak'ta İlk Meclis Toplandı

Mamak\'ta İlk Meclis Toplandı

Mamak Belediye Meclisi, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından 28 AK Parti ve 17 CHP'li yeni üyeleri ile belediye meclis salonunda ilk kez toplandı.

09.04.2014 11:08  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediye Meclisi, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından 28 AK Parti ve 17 CHP'li yeni üyeleri ile belediye meclis salonunda ilk kez toplandı.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül başkanlığındaki meclis toplantısı eksiksiz katılımla gerçekleşirken, gündemdeki maddeler de görüşülerek karara bağlandı. Tüm meclis üyelerine birlikte hizmet etme çağrısında bulunan Akgül, meclisin beş yılın sonuna kadar güzel geçmesini ve birlikte güzel hizmetlere imza atmayı temenni etti. Akgül, "Mamak için yeni bir kent kimliği oluşturacak projelere birlikte imza atalım" dedi.

Nisan ayı 1. birleşim 1. oturumu, Akgül başkanlığında en genç üyelerin geçici katipliğinde oluşan divan nezaretinde gündem maddelerini görüştü. Gündem maddeleri gereği gizli oylama ile Meclis Birinci Başkanvekilliği'ne Erdal Ak, İkinci Başkanvekilliği'ne Ali Aydın, Katip üyeliğine asil Ayşe Ekici ve Serpil Zülfikaroğlu seçildi. Encümen üyelerinin belirlenerek, komisyon seçimlerinin de gerçekleştiği meclis toplantısının ardından Akgül, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Mamak'a hizmet noktasında partilerin birleşeceğini kaydeden Akgül, "Tüm meclis üyelerimizin destek ve katkılarını bekliyoruz" ifadesini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'ta İlk Meclis Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement