Mamaklı Kuaförlerden Akgül'e Demokrasi Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Mamaklı Kuaförlerden Akgül'e Demokrasi Teşekkürü

Mamaklı Kuaförlerden Akgül\'e Demokrasi Teşekkürü

Hain terör örgütü FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminde vatandaşlarla birlikte tankları durduran Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e Mamaklı kuaförlerden milli irade teşekkürü geldi.

11.08.2016 11:04

Hain terör örgütü FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminde vatandaşlarla birlikte tankları durduran Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e Mamaklı kuaförlerden milli irade teşekkürü geldi.

Mamak'ta hizmet veren 290 bayan kuaförünü temsilen Kuaför Zafer Özdemir ve meslektaşları Akgül'ü makamında ziyaret etti. Darbe gecesi yaşadıklarını dile getiren Özdemir, "O gece uçakların uçmaya başladığı ilk andan itibaren bir gariplik olduğunu anladık. İlerleyen zaman içerisinde bunun bir darbe girişimi olduğunu anladıktan sonra doğrudan ilçe teşkilatının önüne geçtik. Başkanım sizi orada tankların önünde görmek başta şahsım olmak üzere hepimize ayrı bir moral verdi. Bir yandan toplanan kalabalığı sakinleştirmeye çalışmanız bir yandan askerleri ikna ederek tanklardan indirmeniz olası daha büyük sorunları engelledi. Demokrasiye böyle kahramanca sahip çıktığınız için sizlere tüm Mamaklı kuaförler adına teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Geleceğimize pranga vurdurmadık

Darbe girişiminde vatandaşın dünyada eşi benzeri görülmeyen bir destan yazdığını dile getiren Akgül ise, "Eğer bu girişim başarılı olsaydı ülkemiz için çok büyük bir felaket olacaktı. Hep birlikte tankların önüne canımız pahasına çıktık ve geleceğimize pranga vurdurmadık" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamaklı Kuaförlerden Akgül'e Demokrasi Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement