Manavgat'ta Dr. Asım Okur Meydanı Yeniden Düzenlenerek Açıldı - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Dr. Asım Okur Meydanı Yeniden Düzenlenerek Açıldı

Manavgat'ta kent merkezinde yeniden düzenlemesi yapılan Dr.

05.02.2013 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat'ta kent merkezinde yeniden düzenlemesi yapılan Dr. Asım Okur Meydanı açıldı.

Açılış törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kızılot Belediye Başkanı Mustafa Keçer, Oymapınar Belediye Başkanı Tevfik Güven, Bakkallar Odası Başkanı Abdullah Akça, Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek ve Hasan Şekerlisoy, mahalle muhtarları, bölge esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Sözen, parkın yeniden düzenleme çalışmalarına katkıda bulunan esnaf ve bölge halkına teşekkür ederek, parka ismi verilen Dr. Asım Okur'u da rahmetle andıklarını söyledi.

Sözen, "Burası, küçük şirin bir kent parkı, ama son derece önemsediğimiz bir nokta. Ticaretin kalbi olmasıyla, ismiyle önemsediğimiz bir yer oldu. Park yapılırken verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan özür diliyorum. Meydanın adını aldığı Dr. Asım Okur, Manavgat'a büyük hizmetleri olmuş, hakkın rahmetine kavuşmuş değerli bir büyüğümüzdür. Manavgat'ımızın ilk hekimlerinden, ilk milletvekillerinden birisidir" dedi.

Hizmetin ana unsurunun insan olduğunu kaydeden Sözen, "Burada oluşumuzun temel amacının insan olduğunu asla unutmayacağız. Bir araya gelmek her zaman başlangıçtır. Bir arada durmak beraberce ilerlemektir. Birlikte çalışmaksa başarının temelidir. Bu park da öyle bir çalışmanın neticesidir" diye konuştu.

Amaçlarının çağdaş ve insanların yaşamaktan onur duyduğu bir kent oluşturabilmek olduğuna değinen Sözen, parkın 3 bin 500 metrekare alanda kurulduğunu söyledi.

Muhabir: Mustafa Taş

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Dr. Asım Okur Meydanı Yeniden Düzenlenerek Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement