Manisa'da Tasavvuf Konseri ve Sema Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Manisa'da Tasavvuf Konseri ve Sema Gösterisi

Manisa\'da Tasavvuf Konseri ve Sema Gösterisi

Manisa Eğitim Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında düzenlenen Türk Tasavvuf Müziği konseri ve Sema gösterisi büyük beğeni topladı.

23.04.2012 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Eğitim Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında düzenlenen Türk Tasavvuf Müziği konseri ve Sema gösterisi büyük beğeni topladı.

Manisa Eğitim Gönüllüleri Derneği (MEGDER) organizasyonda Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen programa Manisalılar büyük ilgi gösterdi. Manisa Gülneva İlahi Ezgi Grubu tarafından seslendirilen birbirinden seçkin eserler, izleyenlerden büyük alkış aldı. Solist Faruk Altunağ, Gitarda; Caner Yiğitler, Keman Serhan Turhan, Neyde Cenk Toplar, Kanunda ise Salih Tanriverdi Manisalılardan tam not aldı. Manisa Semazen Grubu'ndan Nazmi Akçay ve Umut Duran ise sema gösterisiyle katılımcıları mest etti. Program, salonu dolduran yüzlerce kişi tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. MEGDER Başkanı Ülker Ercoş, etkinliğin her gününde eğitim, kültür ve sosyal hayata katkı sağlayacak programların yer aldığını belirterek, şenliğin Manisa adına güzelliklere vesile olmasını temenni etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'da Tasavvuf Konseri ve Sema Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement