Manisa Valisi Bektaş, Kula'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Manisa Valisi Bektaş, Kula'da İncelemelerde Bulundu

Manisa Valisi Bektaş, Kula\'da İncelemelerde Bulundu

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Kula ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

27.06.2014 10:42

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Kula ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Bektaş, görevine başlamasını ardından sürdürdüğü ilçe ziyaretleri kapsamında Kula'ya geldi. Kula Hükümet Konağı önünde Kaymakam Hakan Hakyemez, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Tarkan Gündoğdu ve daire amirlerince karşılanan Bektaş, makamında ziyaret ettiği Kula Kaymakamı Hakyemez'den ilçeyle ilgili brifing aldı.

Bektaş, daha sonra ilçe protokolüyle tarihi Kula Evleri, Kula Jeopark Alanı ile restorasyonu devam eden Zafer Okulu'nda incelemelerde bulundu.

İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Bektaş, ilçe ziyaretleriyle Manisa'yı daha yakından tanımayı amaçladığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kula'da da kaymakamımız ve belediye başkanımızla bazı çalışmaları gözden geçirdik. Kula ile ilgili öğrenilecek çok şey var. Anlaşılan o ki, Kula derinlikli, zenginlikleri olan bir yer. Kula insanı da bölgede girişimciliği ile bir miktar öne çıkmayı başarmış. Kula'nın bütün özelliklerini ve güzelliklerini toparlayıp ne tür çalışmalar yapacağımızı önümüzdeki günlerde belirleyeceğiz. Türkiye'de ilk olan Kula Jeopark Alanı çok etkileyici bir bölge. Ben jeopark bölgesinden çok etkilendim. Bu konuda yapılacak olan çalışmaları elimden geldiğince destekleyeceğim." - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa Valisi Bektaş, Kula'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement