Manisalılar Niobe'de Türkülerle Coştu - Son Dakika
Yerel

Manisalılar Niobe'de Türkülerle Coştu

Manisalılar Niobe\'de Türkülerle Coştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, Niobe Amfi Tiyatro’da, sevilen Türk Halk Müziği gurubu Mecaz bir konser gerçekleştirdi.

09.07.2014 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, Niobe Amfi Tiyatro'da, sevilen Türk Halk Müziği gurubu Mecaz bir konser gerçekleştirdi. Yüzlerce Manisalı vatandaşın izlediği konserde, Grup Mecaz seslendirdiği parçalar ve sahne performansıyla Manisalılara keyifli bir akşam geçirtti.

Niobe Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen etkinliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu ve yüzlerce Manisalı vatandaş izledi. Grup Mecaz, 'Mavili Mavili Mor Çiçek', 'Kırmızı Buğday', 'Divane Aşık Gibi', 'Yalellli', 'Neredesin Sen' gibi sevilen türküleri seslendirirken, Manisalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Grup Mecaz'ın seslendirdiği parçalara hep birlikte eşlik eden Manisalı vatandaşlar, bunun yanı sıra hareketli Türk Halk Müziği parçalarında da sahneye çıkarak dans etti. Konser sonunda Grup Mecaz'ın solisti Zeynel Demir, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci'yi sahneye davet etti. Amfi Tiyatroyu dolduran yüzlerce vatandaşa, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileten Çevirmeci, sahne performansı dolayısıyla Grup üyelerini tek tek tebrik ederek çiçek takdim etti. Grup Mecaz'ın solisti, Zeynel Demir'de, Manisa'da tekrar bir konser vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerini ağırladıkları için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisalılar Niobe'de Türkülerle Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement