Mardinli Gazeteciler ve Yazarlar İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Mardinli Gazeteciler ve Yazarlar İftarda Buluştu

Mardinli Gazeteciler ve Yazarlar İftarda Buluştu

Mardinli gazeteci ve yazarlar, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti'nin geleneksel iftarında buluştu.

30.07.2013 10:51  Güncelleme: 10:53

Mardinli gazeteci ve yazarlar, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti'nin geleneksel iftarında buluştu.

İftar programı, Mardin'le Kızıltepe arasındaki Ğurs vadisinde açık havada gerçekleşti.

İftara Mardinli gazeteci ve yazarların yanı sıra Mardin'deki Süryani Kırklar Kilisesi Başpapazı Gabriel Akyüz de katıldı. iftarda, gazetecilerin, Mardinliler'in ve ülkenin sorunları ele alındı.

İftarda konuşan Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Nezir Güneş, bu yıl mekan olarak alışılmışın dışında iftar düzenlediklerini belirterek iftarla kentteki meslektaşların birbirlerleriyle olan dayanışmalarını artırmayı amaçladıklarını söyledi.Gazetecilerin çalışma hayatındaki sorunlarını giderecek projeler hazırlayacaklarını ifade eden Güneş, bölgede barışın ve huzurun sağlanmasında gazetecilerin rolünün daha etkin hale getirilmesini hedeflediklerini kaydetti.

Kırklar Kilisesi Başpapazı Gabriel Akyüz, orucun, insanları Allah'a yaklaştırdığını belirterek " Allah'a yaklaşan bir insanın suç işlemesi çok zordur. Ne yazık ki, çevremizde ve bölgemizde yaşananlar bazı insanların dini kendi emelleri için kullandığını göstermektedir. Temennimiz, ülkemizde ve bölgemizde huzur ve barışın sağlanmasıdır" diye konuştu. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardinli Gazeteciler ve Yazarlar İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement