Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı tebrik etti - Son Dakika
Yerel

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı tebrik etti

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras\'ı tebrik etti

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın görevi devraldığı devir teslim törenine katıldı. Törende konuşan Ahmet Aras, Muğla için çalışacaklarını belirtirken, Acar Ünlü ise başarılar diledi.

06.04.2024 10:39  Güncelleme: 10:44

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, devir teslim törenine katılarak görevi devralan Muğla Büyükşehir Belediye (MBB) Başkanı Ahmet Aras'ı tebrik etti.

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Muğla Büyükşehir Belediye (MBB) Başkanı Ahmet Aras'ın görevi devraldığı devir teslim törenine katıldı. CHP'li Milletvekilleri, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende MBB Başkanı Ahmet Aras, görevi 5 dönemdir başkanlık yapan Dr. Osman Gürün'den devraldı. Beyaz güvercinlerin uçurulduğu törende bir konuşma yapan MBB Başkanı Ahmet Aras, "Kıymetli hemşehrilerimizin adına mazbatamızı aldık. Artık görevimizin başındayız. Dünya kenti Muğla için durmadan çalışacağız. 5 dönemdir Muğlamıza üstün hizmetlerde bulunan Belediye Başkanımız Osman Gürün'e teşekkür ediyorum" dedi.

MBB Başkanı Ahmet Aras'ı tebrik eden Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü de "5 dönem Belediye Başkanlığı yapan Dr. Osman Gürün'e hizmetleri için teşekkür ediyor, hizmet noktasında her zaman omuz omuza olacağımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras'a da çıktığı bu onurlu yolda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı tebrik etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement