Marmaris Deniz Ticaret Odası Seçimleri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Marmaris Deniz Ticaret Odası Seçimleri

24.01.2013 13:39  Güncelleme: 13:37

Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Başkanı Mengi, oda seçimlerinde başkanlığa yeniden aday olacak.

Deniz Ticaret Odası Marmaris Şubesi Başkanı Hasan Mengi, gelecek ay sonunda yapılması planlanan oda seçimlerinde başkanlığa yeniden aday olacağını bildirdi.

Oda binasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Hasan Mengi, yarım kalan projeleri tamamlamak ve ivme kazanan denizcilik sektörünü daha da yukarılara taşımak için göreve yeniden talip olduğunu söyledi.

Kurucu başkanlığını sürdürdüğü Deniz Ticaret Odası'nda birçok projeye imza attıklarını belirten Mengi, "Oda başkanlıklığı görevini yürüttüğüm sürede başta eğitim ve çevre olmak üzere denizcilik sektörünü ileriye taşımak, ayrımcılık yapmadan birlik beraberlik içinde bir sinerji oluşturarak sektörün bütün kesimlerinden aldığımız destekle bir kez daha demir aldık" dedi.

Görev aldığı süre boyunca deniz turizminin tüm kollarını ayırt etmeden kucakladıklarını ifade eden Mengi, bu birlik ve beraberlik ışığında Marmaris'te deniz turizminin tüm kollarını hak ettikleri yerlere ulaştıracaklarını anlattı.

Marmaris'in "denizcilik eğitimi" denilince akla gelen tek yer olacağını dile getiren Mengi, "'Denizci millet, denizci ülke' sloganı ile çıktığımız bu yolda 16 yıldır denizcilerin verdiği destek ve güvenle bir daha 'Vira Bismillah' diyerek yola çıkıyorum" diye konuştu.

Mengi, genç ve dinamik bir ekiple yola devam etmek istediklerini kaydetti.

Muhabir: Levent Kişi

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marmaris Deniz Ticaret Odası Seçimleri - Son Dakika


Advertisement