Mart'ta Doğan Çocuklar Forum Gaziantep'te Buluştu - Son Dakika
Yerel

Mart'ta Doğan Çocuklar Forum Gaziantep'te Buluştu

Mart\'ta Doğan Çocuklar Forum Gaziantep\'te Buluştu

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü’nün düzenlediği doğum günü partisinde Mart doğumlu tüm çocuklar buluştu.

08.03.2015 10:41

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü'nün düzenlediği doğum günü partisinde Mart doğumlu tüm çocuklar buluştu.

Gaziantep'in gözde alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep, Mart ayında doğan çocuklara unutulmaz bir doğum günü partisi hediye etti.

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, 7 Mart Cumartesi günü 14: 00 - 18: 00 saatleri arasında gerçekleştirdiği dev partiyle Mart ayı içinde doğan tüm çocukları bir araya getirdi. Gün boyunca maskotlarla gezen, animasyonlar ve yarışmalarla eğlenen ve hep birlikte doğum günü pastalarını kesen minikler, lezzetli ikramlar ve sürpriz hediyelerle dopdolu mutlu bir gün geçirdi.

Çocukları eğlendirirken aynı zamanda anatomi dersi de veren Mert Atay, "Forum Gaziantep Kulübü olarak bu ay doğan çocuklarımızı her ayın ilk haftası olduğu gibi, bu ayda da Forum Gaziantep Çocuk Kulübü olarak buradayız. Bu ay doğan çocuklarımızın doğum gününü kutluyoruz. Çeşitli oyunlarla, yarışmalarla çocuklarımıza eğlenceli dakikalar geçirmelerini sağlıyoruz. Bu hafta da çocuklarımızın yoğun katılımıyla etkinliğimiz az sonra başlayacaktır. Tüm misafirlerimize, tüm ziyaretçilerimize her ayın ilk cumartesi günü, Forum Gaziantep çocuk Kulübü'nün doğum günü partisine davet ediyoruz" dedi.

Çocuğunu doğum günü partisine getiren anne Ezel Sert, burada çocukları için gayet güzel olduğunu söyledi. Ezel Sert, "Çocuklarımız burada iyi eğleniyorlar, burada mutlu oluyorlar. Bu mutluluk çocuklarımızın hayata daha anlamlı bakmalarını sağlıyor. Forum Gaziantep Çocuk Kulübü'nün yaptığı bu doğum günü partileri inşallah hep böyle devam eder" diye konuştu.

Forum Gaziantep, her ay düzenlediği büyük bir kutlamayla o ay içinde doğan çocuklara hayallerindeki doğum gününü yaşatıyor. Çocuklar hem doğum günlerini kutluyor hem de bir arada keyifli bir gün geçiriyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mart'ta Doğan Çocuklar Forum Gaziantep'te Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement