Mehmet Çelikel Lisesinin 76. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Mehmet Çelikel Lisesinin 76. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Mehmet Çelikel Lisesinin 76. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Zonguldak Mehmet Çelikel Lisesinin 76. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlendi.

31.05.2014 17:13

Zonguldak Mehmet Çelikel Lisesinin 76. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlendi.

Zonguldak Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı Başkanı Sağlam Gürol, Mehmet Çelikel Lisesi Onursal Başkanı Can Polat Pamay ve Mehmet Çelikel Lisesi mezunları ile öğrenciler katıldı.

Törende konuşma yapan Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı Başkanı Sağlam Gürol, "Bugün Mehmet Çelikel Lisesinin kuruluşunun 76. yılını kutluyoruz. Mehmet Çelikel Lisesi 1938 senesinde her zaman rahmetle, minnetle andığımız Mehmet Çelikel tarafından Zonguldak'ın ilk lisesi olarak yaptırıldı. Bu lise aynı zamanda 1962 senesine kadar Zonguldak ve ilçelerinin tek lisesi olaraktan binlerce gencimizin lise eğitimi yapmasını ve akabininde de üniversite eğitimi yapmasını sağlamıştır. Şuana kadar 18 bine yakın mezunumuz vardır. Bunlar ülkemizin çeşitli yerlerinde görev yapmışlar ya da yapmaktadırlar. Hepsiyle iftihar ediyoruz. İnşallah bizden sonrakiler 100. yılı da görür diyoruz. Okullarına sahip çıkarlar, onlara yardımcı olurlar. Çünkü öğrencilerinin yakını ve yardımı olmazsa okullar gelişmez. Biz şuandaki mevcudumuzla bu işi yapıyoruz gibi geliyor. Okulumuzla da bir hayli fiziki eksikleri sıfırladık. Sosyal, kültürel çalışmalarımız ile ilgi her türlü imkanı öğrencilerimiz için hazırladık. Böyle bir ortam içerisinde öğrencilerimizin başarılı olması, onların iyi bir yerlerde olması bizleri çok mutlu ediyor" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Çelikel Lisesinin 76. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement