Melikgazi Belediyesi Kıranardı Mahallesi'nde çok amaçlı sosyal tesis yapım çalışmalarını inceledi - Son Dakika
Yerel

Melikgazi Belediyesi Kıranardı Mahallesi'nde çok amaçlı sosyal tesis yapım çalışmalarını inceledi

Melikgazi Belediyesi Kıranardı Mahallesi\'nde çok amaçlı sosyal tesis yapım çalışmalarını inceledi

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kıranardı Mahallesi'nde içerisinde MELMEK sınıfları, aile sağlığı merkezi ve Akıl Küpü Kütüphanesi'nin yer alacağı çok amaçlı sosyal tesisin yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Palancıoğlu, tesisin mahalle sakinlerine kültürel, sosyal ve sağlık alanında büyük bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti ve çalışmaların kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

24.12.2023 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kıranardı Mahallesi'nde yapımı devam eden çok amaçlı sosyal tesisteki çalışmaları inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Palancıoğlu, içinde MELMEK sınıfları, aile sağlığı merkezi ve Akıl Küpü Kütüphanesi'nin yer alacağı çok amaçlı sosyal tesisin yapım çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Palancıoğlu, sosyal ve sağlık alanındaki ihtiyaçları gidermiş olacaklarını belirterek, "Mahalle sakinlerine çok faydalı olacak güzel bir tesisi hayata geçiriyoruz. Böyle bir tesis, mahallemiz tarafından uzun zamandır isteniyordu. Böylece bu güzel tesisi de buraya kazandırmış oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Palancıoğlu, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Melikgazi Belediyesi Kıranardı Mahallesi'nde çok amaçlı sosyal tesis yapım çalışmalarını inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement