Mersin İdmanyurdu'nda Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mersin İdmanyurdu'nda Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları

04.11.2015 13:05

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olacak olan Mersin İdmanyurdu, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olacak olan Mersin İdmanyurdu, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki antrenman, kısa bir toplantının ardından düz koşuyla başladı.

Isınma hareketlerinin ardından pas ve taktik çalışması yapan oyuncular, daha sonra topla çalıştı. Antrenmanın son bölümünde iki ayrı gruba ayrılan takım, çift kale maç yaptı. Korkmaz, zaman zaman oyuncularına uyarılarda bulundu.

Sakatlığı geçen Khalili, takımla çalışırken, sakatlığı devam eden Gökçek Vederson, antrenmana katılmadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin İdmanyurdu'nda Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları - Son Dakika


Advertisement