Meski, Aydıncık ve Bozyazı'da Muhtarları Bilgilendirdi - Son Dakika
Yerel

Meski, Aydıncık ve Bozyazı'da Muhtarları Bilgilendirdi

Meski, Aydıncık ve Bozyazı\'da Muhtarları Bilgilendirdi

MESKİ Genel Müdürlüğü,ilçelerdeki muhtarların ziyaretine Aydıncık ve Bozyazı ilçeleriyle devam ettiYapılan bilgilendirme toplantılarına, MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanları Akif Çifçi, Ülkü Çataklı, Esin Şener ile Mersin Büyükşehir Koordinasyon Daire Başkanı Hasan Gubaroğlu, MESKİ İçmesuyu Dairesi Başkanı Burçin Kızmaz, MESKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Begüm Çelikdelen, MESKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı Dr. Halil Kabak, Makine İkmal ve Tesis Dairesi Başkanı Mustafa Terzi, Abone İşleri Daire Başkanı Füsun Tural Bilgilioğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Hizmetleri Dairesi Başkanı Abdullah Sarıkabak, MESKİ Aydıncık ve Bozyazı yetkilileri, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

19.03.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MESKİ Genel Müdürlüğü,ilçelerdeki muhtarların ziyaretine Aydıncık ve Bozyazı ilçeleriyle devam etti

Yapılan bilgilendirme toplantılarına, MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanları Akif Çifçi, Ülkü Çataklı, Esin Şener ile Mersin Büyükşehir Koordinasyon Daire Başkanı Hasan Gubaroğlu, MESKİ İçmesuyu Dairesi Başkanı Burçin Kızmaz, MESKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Begüm Çelikdelen, MESKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı Dr. Halil Kabak, Makine İkmal ve Tesis Dairesi Başkanı Mustafa Terzi, Abone İşleri Daire Başkanı Füsun Tural Bilgilioğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Hizmetleri Dairesi Başkanı Abdullah Sarıkabak, MESKİ Aydıncık ve Bozyazı yetkilileri, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Heyet ilk olarak Aydıncık ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Aydıncık'ta yapılması planlanan hizmetlerle ilgili bilgiler verildiğini ifade eden MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, toplantıları sürdüreceklerini ve bilgileri paylaşmaya devam edeceklerini kaydetti. Mahallelerin su ile kanal problemlerinin ele alındığı toplantıda konuşan Aybak, muhtarların halkın sesi olduğuna inandıklarını kaydederek, sorunların çözümü noktasında da birer çözüm ortağı olarak gördüklerini belirtti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın, yerinde hizmet prensibi doğrultusunda ilçelerde muhtarlarla bir araya gelerek bilgilendireceklerini altını çizen Aybak, Aydıncık ilçesi olmak üzere bütün ilçelerde 2015 yılı içerisinde, birçok problemin aşıldığı bir yıl olacağını, bundan sonra muhtarlar ile daha fazla bir araya geleceklerini ve sorunları birinci ağızdan dinleyeceklerini söyledi.

MESKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı Dr. Halil Kabak ise muhtarlara, 22 Mart Dünya Su Günü olması dolayısıyla suyun önemi, su tasarrufu, dünyada suyun önemi konusunda slayt eşliğinde bilgiler verdi. Ayrıca, Aydıncık ilçesinde bulunan ilköğretim öğrencilerine Arıtma Tesisleri Daire Başkanlığınca su ve suyun önemi, su tasarrufu, ilgili bilgilerin verildiği sunumları yapıldı.

Heyet daha sonra Bozyazı'da muhtarlara bir araya geldi. Burada konuşan Genel Müdür Aybak, "Muhtarlarımızın sorunlarını öğrenmek, çözümler üretmek için buradayız. Hizmet ile ilgili her talebiniz için Genel Müdürden Bozyazı Şube şefine kadar herkese her an ulaşabileceğinizi bilin. Sorunlarınızın çözümü için irtibata geçmeniz yeterlidir. Yeni yasayla beraber hizmet sınırımız il sınırımız oldu. Tüm ilçe ve mahallelerimize hizmet vermek için yeni yapılanma çalışmalarımız tamamladık. 2015 yılı atılım yılı olacaktır" dedi.

Toplantıda daire başkanları yapılan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgiler verirken muhtarlara tek tek söz hakkı vererek sorunlarını dinleyen Aybak, çözüm için var olduklarını, bu sorunların hepsini beraberce çözebileceklerini söyledi. Yine burada da suyun önemi, su tasarrufu ve dünyada suyun önemi konusunda sunum yapıldı.

Aydıncık ve Bozyazı'lı muhtarlar da Mersin Büyükşehir Belediyesi, MESKİ Genel Müdürlüğü'nün ilgili daire başkanlarıyla sorunlarını dinlemeye çözüm aramaya yönelik çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade ederek, bu imkanı sağlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a, teşekkür ettiler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meski, Aydıncık ve Bozyazı'da Muhtarları Bilgilendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement