Çorlu'da 50. yılını kutlayan Mehmetçik İlköğretim Okulu, 1963 yılında verdiği ilk mezunlarını bir araya getirdi.
Okul Müdür Vekili Erdinç Engin, programda yaptığı konuşmada, 1963 yılı ilk mezunlarını bir araya getirmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.
Engin, ilk mezunların bir araya getirilmesinin çok anlamlı olduğunu belirterek, "Kendilerini davet ettik, bizleri kırmadılar, geldiler. Kendileri için küçük sürprizler hazırladık. Umarım onları mutlu ederiz" dedi.
Okulu gezen ilk mezunlar, daha sonra tiyatro salonunda bir araya geldi.
O yıllardan kalma fotoğraflarla hazırlanan slaytı izleyen ilk mezunlar, öğrencilik yıllarındaki anılarını tazeleme fırsatı bulduklarından dolayı mutlu olduklarını belirttiler.
Okul koridorlarında dolaşırken öğrencilik yıllarında yaşadıklarını hatırlayan mezunlar, bir zamanlar kendilerinin oturduğu sıralarda öğrenim gören minik öğrencilerin yanlarına oturarak duygu dolu anlar yaşadı. - Tekirdağ
Son Dakika › Yerel › Çorlu'da 50. Yılına Giren Okul, İlk Mezunlarını Topladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?