MHP'den Milletvekili Seçilen Yün, Kilis Halkına Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

MHP'den Milletvekili Seçilen Yün, Kilis Halkına Teşekkür Etti

MHP\'den Milletvekili Seçilen Yün, Kilis Halkına Teşekkür Etti

25. Dönem MHP Kilis Milletvekili seçilen Mustafa Yün, Kilislilere teşekkür etti.

08.06.2015 17:28

25. Dönem MHP Kilis Milletvekili seçilen Mustafa Yün, Kilislilere teşekkür etti.

MHP İl Binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına MHP Kilis İl Başkanı Arif Amoca, Merkez İlçe Başkanı Ali Beyazcıncık, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kilis Şubesi Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, MHP Kilis milletvekili Mustafa Yün, MHP Kilis milletvekili adayı Mehmet Emin Ertuğrul ile partililer katıldı.

MHP Kilis milletvekili Mustafa Yün, seçim sürecinde MHP'ye destek veren herkese teşekkür ederek, "Seçim sürecinde gerek partililerimiz gerekse vatandaşlarımız seçimi kazanmamız için bizlere büyük destek verdi. Ben ve Mehmet Emin Ertuğrul arkadaşımızın TBMM gitmesi için çok çalıştık. Ama halkımız beni meclise gönderdi. Mehmet Emin Ertuğrul arkadaşımız için gerçekten çok üzüldüm. Bundan sonra neyin ne olacağı belli değildir. Sanki yarın seçim varmış gibi yarın iktidar olacakmışız gibi çalışmak zorundayız. Belediyeyi muhakkak kazanmamız gerekiyor. AKP hükümetleri 13 yılda ilimize hiçbir şey yapmamıştır. Seçmenler, vatandaşlar ve bürokrasi üzerinde büyük baskı kurdular. Ama eli öpülesi Kilisliler, baskıya aldırış etmediler. Şuan işin daha başındayız, çorap söküğü gibi AKP çözülecektir. Bu nedenle çok çalışmamız gerekiyor."

MHP Kilis milletvekili adayı Mehmet Emin Ertuğrul ise, seçim sonuçlarından sonra vatandaşların ve bürokratların rahatladığını ifade ederek, "AKP müthiş bir baskı altına aldılar. Hem vatandaşları hem de kamuda çalışanları, basının üzerinden de baskı kalkmıştır. Gazeteciler, istediği haberi yazamıyordu. Çünkü baskılar var idi, ben inanıyorum, Kilis daha rahat olacaktır. Halkımız gereken cevabı vermiştir. Yarın seçim varmış gibi çalışmamız gerekiyor" dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'den Milletvekili Seçilen Yün, Kilis Halkına Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement