MHP Erenler'de Görkemli Dayanışma Gecesi - Son Dakika
Yerel

MHP Erenler'de Görkemli Dayanışma Gecesi

MHP Erenler\'de Görkemli Dayanışma Gecesi

Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Erenler Belediye Meclis üyesi aday adayları Mehmet Bilgin ile Erkam Kaymak tarafından düzenlenen birlik beraberlik ve dayanışma gecesinde çok sayıda partili bir araya geldi.

27.01.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Erenler Belediye Meclis üyesi aday adayları Mehmet Bilgin ile Erkam Kaymak tarafından düzenlenen birlik beraberlik ve dayanışma gecesinde çok sayıda partili bir araya geldi. 200'ü aşkın partilinin katıldığı gecede MHP Erenler Belediye başkan adayı Yakup Alaylı'nın başkan gibi karşılandı.

Erenler İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen programa katılan Erenler Belediye Başkan Adayı Yakup Alaylı, bir kez daha projelerini anlatarak, partililerin yönelttiği soruları yanıtladı. Alaylı, "Kesinlikle yapamayacağım vaatler vermem, verdiğim sözlerin de arkasındayım. Bu görkemli ve muhteşem geceyi düzenleyen meclis üyesi aday adayı Mehmet Bilgin ve Erkam Kaymak'a teşekkür ederim" dedi.

MHP Erenler İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Bedriye Tamer, "Bu muhteşem gecede özellikle erkeklerimizden çok bayanların olduğunu görmek özellikle beni mutlu etti. Kurtuluş savaşında bayanlarımızın emeği nasıl çoksa Ülkücülüğün temelinde de bayanlarımız hizmeti çoktur. Bunu kimse inkar edemez" diyerek toplantıya katılan bayanlara şükranlarını sundu.

MHP İlçe Başkanı Hasan Kaymak da geceyi organize eden Mehmet Bilgin ile Erkam Kaymak'a teşekkür ettiler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Erenler'de Görkemli Dayanışma Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement