MHP Ergene İlçe Başkanı Arda, "44 Yıldır Dik Duruşumuzu Bu Çatı Altında Görmekten Onur Duyuyorum" - Son Dakika
Yerel

MHP Ergene İlçe Başkanı Arda, "44 Yıldır Dik Duruşumuzu Bu Çatı Altında Görmekten Onur Duyuyorum"

MHP Ergene İlçe Başkanı Arda, "44 Yıldır Dik Duruşumuzu Bu Çatı Altında Görmekten Onur Duyuyorum"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ'ın Ergene ilçesindeki teşkilat binası açılışını ve belediye başkan adayı tanıtımını Sağlık Mahallesinde gerçekleştirdi.

20.01.2014 17:24

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ'ın Ergene ilçesindeki teşkilat binası açılışını ve belediye başkan adayı tanıtımını Sağlık Mahallesinde gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ergene İlçe Başkanı Turan Arda'nın konuşmasıyla başlayan törende Arda "Milli davamız olan tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tel dil çağrımız ile sergilemiş olduğumuz, 44 yıldır dik duruşumuzu bugün bu çatı altında tekrar göstermekten onur ve gurur duyuyorum. Ruhumuzu oluşturan ülkümüzü Ergene ilçemize yakışır bir şekilde, bu ilçe binası çatısı altında onurumuzla mücadele vererek yürütmeye devam edeceğiz. 30 Mart'ta Trakya bölgesinin can damarı olan Ergene havzasının yaşanabilir ilçe haline gelmesi için gereken kalıcı çözümü sizlerle oluşturacağız" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ergene İlçe Başkanı Turan'ın konuşmasının ardından, MHP Hayrabolu Belediye Başkan adayı Arif Yalcın'ın duasından hemen sonra, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nail Yılmaz,Koray Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel ve MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi (MYK) Özcan Pehlivanoğlu tarafından kurdele kesimi gerçekleşti.

Açılış sonrası konuşma yapan Ergene Belediye Başkan Adayı Mehmet Cebeci; "Yıllar yılı yürüttüğüm çalışmalar esnasında halkımızın çok farklı kesimlerindeki yurttaşlarımızla hizmet ülküsü ve aşkıyla yol aldık. Başta yol arkadaşlarım ve meslek büyüklerim olmak üzere halkımızın teşvik ve teveccühüyle 30 Mart 2014 yerel seçimi öncesinde MHP Ergene Belediye Başkan Adayı oldum. Yapı sektöründe faaliyet gösteren, toplumsal fayda amacı güden derneklerde görev alan, belediye meclis üyeliği yapan, 25 yıldır Yeşiltepe Mahallesi'nde sizlerin arasında yaşayan hizmet gönüllüsü bir hemşehriniz olarak Ergene'nin sorunlarını da, belediyeciliği de biliyorum. Sizlerin de desteğiyle güzide Ergene ilçemizi, altyapı ve üstyapı sorunlarını çözmüş, kültürel, sosyal ve sportif etkinliklerin gerçekleştirildiği, kültür ve sanatıyla örnek gösterilen, halkımızın refah ve mutluluk içerisinde yaşadığı modern bir kent haline getirmek, gerek ülkemizde gerekse yurtdışında tanıtmak istiyoruz" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Ergene İlçe Başkanı Arda, '44 Yıldır Dik Duruşumuzu Bu Çatı Altında Görmekten Onur Duyuyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement