23 Nisan'da Milli ve Manevi Coşkuyu Birlikte Yaşayacağız - Son Dakika
Yerel

23 Nisan'da Milli ve Manevi Coşkuyu Birlikte Yaşayacağız

23 Nisan\'da Milli ve Manevi Coşkuyu Birlikte Yaşayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, "23 Nisan günü hem manevi hem de milli heyecanı bir arada yaşayacağız." dedi.

22.04.2015 18:27  Güncelleme: 19:33

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, "23 Nisan günü hem manevi hem de milli heyecanı bir arada yaşayacağız" dedi.

MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 95. Yıldönümü ve Regaib Kandili dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Anatepe, mesajında 23 Nisan gününün bu yıl çok daha anlamlı bir kimliğe büründüğüne dikkati çekerek, "Bu yıl 23 Nisan gününde hem mübarek zaman dilimlerinden olan Regaib Kandili'ni idrak edecek, hem de bağımsızlığımızı elde edişimizin yıldönümünü kutlayacağız. Kısaca 23 Nisan gününde hem milli bir coşkuyu yaşayacağız, hem de manevi bir atmosferi teneffüs edeceğiz" diye konuştu.

23 Nisan 1920 tarihinin, necip Türk Milleti'nin başlattığı Milli Mücadele süreci sonunda elde edilen en büyük kazanım olduğunu anlatan Ahmet Anatepe, "Milletimizin şanlı tarihinde apayrı bir önem ve anlama sahip olan bu tarih, aynı zamanda Erzurum'dan başlatılmış kutlu bir mücadeleyi sembolize etmektedir. Kaldı ki; 23 Temmuz 1919'da Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri Erzurum'da atılmış ve bu temeller üzerinde güçlü bir ülke inşa edilmiştir. Geleceğimizin mirasçıları olan çocuklarımıza bu günün bayram olarak hediye edilişi ise, bir o kadar anlamlı ve özel bir durumdur. Kutluyorum." şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Anatepe, Regaib Kandili dolayısıyla da, şunları kaydetti: "Allah, ülkemizi ve milletimizi bayraksız, minareleri ezansız bırakmasın. Mevla, Regaib Kandili gibi mübarek bir geceyi, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile kılsın, mübarek eylesin" - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 23 Nisan'da Milli ve Manevi Coşkuyu Birlikte Yaşayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement