MHP'li Metin Belek: "Vali Yılmaz'a 'Devletin Kurumlarını Siyasete Alet Etmeyin' Sözünü... - Son Dakika
Yerel

MHP'li Metin Belek: "Vali Yılmaz'a 'Devletin Kurumlarını Siyasete Alet Etmeyin' Sözünü...

MHP\'li Metin Belek: "Vali Yılmaz\'a \'Devletin Kurumlarını Siyasete Alet Etmeyin\' Sözünü...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez İlçe Başkanı Metin Belek, Vali Şerif Yılmaz'ın partileriyle alakalı açıklamalarını algılamakta güçlük çektiklerini ifade etti.

12.03.2014 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez İlçe Başkanı Metin Belek, Vali Şerif Yılmaz'ın partileriyle alakalı açıklamalarını algılamakta güçlük çektiklerini ifade etti.

Belek, yaptığı yazılı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, 44 yıllık bir siyasi tecrübe ve birikime sahibiz bu birikim bize nezaket ve devletin kurum ve makamlarına saygıyı öğretti. Ancak bu koltuklarda oturan şahsiyetlerin tutum ve davranışları bazen bizleri bazen bu konuda şahıslar ile ilgili olarak sorgulamamıza sebep olmaktadır. Son zamanlarda Sayın Vali Şerif Yılmaz'ın siyasi partiler içerisinde sadece Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili açıklama yapmak zorunda hissetmesini algılamakta güçlük çekiyoruz. Saygıdeğer genel başkanımızın Kütahya'ya gelişi ile ilgili 'Miting talebimiz oldu valilik buna müsaade etmedi' şeklinde bir beyanatımız olmamasına rağmen, tamamen dayanaksız bir şekilde konuyla ilgili açıklama yapmasını hayretle izlemiş bulunmaktayız ve bu açıklamalarının iktidar partisi il başkanı ile örtüşür süreçte olması manidardır. Kendisinin 'Devletin kurumlarını siyasete alet etmeyin' sözünü hatırlatarak zatı alilerini Kütahya'nın valisi olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Metin Belek: 'Vali Yılmaz'a 'Devletin Kurumlarını Siyasete Alet Etmeyin' Sözünü... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement