MHP'li Öztürk, Elbistan İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

MHP'li Öztürk, Elbistan İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

MHP\'li Öztürk, Elbistan İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

KAHRAMANMARAŞ (İHA) – MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Elbistan İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

15.01.2014 20:08

KAHRAMANMARAŞ (İHA) – MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Elbistan İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde MHP Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız'ın seçim bürosu açılışına gelen MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ve beraberindeki heyet, MHP Elbistan İlçe Teşkilatını ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Ali Demir, MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy ve partililerle bir araya gelen Öztürk, "Bu seçime belediye başkanlığı seçimi olarak bakmayın. Bu seçime torunlarınız hayatı için bakın. Ne olur birbirinize karşı kibir taslamayın. Kibir Allah'a şirktir. Gerçekten birbirimizi kalben sevelim. Teşkilatımızı her şeyin üstünde tutalım. Teşkilatın önünde bulunan insanlar da buranın bir paya olmadığını bir makam olmadığını düşünsünler. MHP fırtınaya tutulan gemilerin sığınacağı limandır. Burada mütevazi olacağız, hoşgörülü olacağız. Bu dava muzaffer olsun diye hulusu kalp ile çalışan insan var, bunlar adına hareket ediyoruz. Bunu unutmayın. Enerjimizi içerde birbirimize karşı tüketmeye hakkımız yok" dedi.

Öztürk, tekrar ayağa kalkmak için güç birliği yapılmasının gerekliliğine değinerek, " Türkiye'de oy kullanmış insanların yüzde 65'i bir şekilde MHP'ye oy vermiş. Ama bir sıkıntımız var. Bu kadar yıldır mücadele ediyoruz deriz. Bu davada hizmet etmiş olanlar bir gün hulusu kalp ile inanmışlığı olsa biz buralarda olmayız. Bu nasıl bir bağlılık ki ayağına bastığın vakit küsüp gidiyor. O zaman biz soruyoruz senin bu davayla bağlantın menfaatlerinin gerçekleştiği noktaya kadar mı. Ama biz davasına ömür biçmeyenlerle beraber Allah'ın izniyle muzafferiyeti göreceğiz. Yeter ki bir takım insanlar MHP içerisinde iktidar olmak için verdikleri mücadeleye MHP'yi iktidar yapmak için verseler biz iktidar olurduk" ifadelerine yer verdi.

Ziyarette MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Adem Özbay, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci de hazır bulundu. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Öztürk, Elbistan İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement