MHP'li Şeker'den Kadınlar Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

MHP'li Şeker'den Kadınlar Günü Mesajı

MHP\'li Şeker\'den Kadınlar Günü Mesajı

MHP'li Bahattin Şeker, toplumun her alanında hizmet verip, azmi ve mücadelesiyle örnek olan kadınların baş tacı olduğunu söyledi.

08.03.2013 12:19  Güncelleme: 12:25

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, toplumun her alanında hizmet verip, azmi ve mücadelesiyle örnek olan kadınların baş tacı olduğunu bildirdi.

Şeker, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, çağın ulaştığı her seviyede alın teri olan, köyde, şehirde, okulda, fabrikada, gelişimin ve üretimin olduğu her yerde, bütün zorluklara rağmen var olan kadınların, sadece annelik vazifeleriyle değil, üstlendikleri sorumluluklarla da insanlığa hizmet etmekte olduğunu kaydetti.

Şeker, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bugün, ülkemizde ve dünyanın bir çok yerinde kadına yönelik şiddet başta olmak üzere, yaşanan acı verici ve yürek burkan hadiselere karşı, bugün vesilesiyle, kadınların sessiz çığlığının duyulmasını temenni ediyorum. Bu olaylara duyarsız ve tepkisiz kalınmasını asla kabul etmiyorum. Yaşanan her acı, sadece "kadına yönelik" değil, insanlığa yöneliktir. Bu düşünceler içerisinde, geleceği şekillendiren kadınların, bu güzel gününü en içten duygularımla bir kez daha kutlar, her birine huzur, sağlık, başarı ve mutluluk dilerim."

Muhabir: Barış Eren/ Mesut Tankulu

Yayıncı: Mürsel Çetin - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP'li Şeker'den Kadınlar Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement