MHP'nin Efeler Adayı Recep Taner, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

MHP'nin Efeler Adayı Recep Taner, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

MHP\'nin Efeler Adayı Recep Taner, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner, Gödrenli ve Alanlı köylerini ziyaret ederek, halkın sorunlarını dinledi.

14.01.2014 09:48

MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner, Gödrenli ve Alanlı köylerini ziyaret ederek, halkın sorunlarını dinledi.

30 Mart 2014 seçimleriyle Efeler Belediyesine bağlanacak olan Dalama beldesinin Gödrenli ve Alanlı köylerini ziyaret eden Recep Taner'e MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal, İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Akşir, Belediye Meclis üyesi Murat Saltık ve partililer eşlik etti.

Gödrenli ve Alanlı muhtarlarıyla birlikte halkın sıkıntılarını dinleyen Recep Taner, "Sizlerle birlikte istişare yaparak, birlikte yönetmek için buradayız. Yaptığımız ziyaret siyasi propagandadan ziyade vatandaşlarımızın beklentilerinin neler olduğunu belirlemektir" dedi.

Alanlı Muhtarı İsmail Elmas dai yerel yönetimlerde MHP yönetiminin neler yapabileceğini İl Genel Meclisinde gördüklerini ifade ederek, "MHP yönetimindeki İl Genel Meclisi döneminde köyümüze ciddi ödenekler sağlandı. Köy konağımızın bakım ve onarımı, yapımı devam eden düğün salonumuz ve köy içi istinat duvarı yapımı il genel meclisinden köyümüze çıkartılan ödeneklerle yapılmaktadır. Buradan her zaman kapısı açık olan İl Genel Meclisi Başkanımız Hayri Güleç'e ve MHP camiasına teşekkür ediyorum" dedi.

Hedeflerinin Aydını bugünkü durumundan daha iyi bir yere getirmek olduğunu belirten Recep Taner, "Aydın'da birçok şey şimdiki durumundan daha iyi olabilirdi. Ama maalesef Aydın son yıllarda bulunduğu konumundan aşağıya doğru bir düşüş içerisinde. Bunun örneği de yaşanılabilir kentler sıralamasındaki yeridir. Bu kötü gidişe MHP olarak dur diyeceğiz. MHP belediyeciliğinde 5 yıl sonunda vatandaşlarımız 'Benim yaşantımda ekonomik ve sosyal değişim oldu' diyebilmeleri 'Üretken Belediyecilik' anlayışımızda saklıdır. Son üç yıldır il genel meclisi başkanlığı yapan arkadaşlarımız var, encümen üyelerimiz var. Dolayısıyla hizmetin başında MHP'liler var. Köylere hizmet noktasında son yılların en iyi performansını sergilediler. Hem yerelde hem genelde sahip olduğumuz tecrübeleri birleştirip Aydın'ı bulunduğu noktadan daha iyi bir yere getirebiliriz düşüncesiyle hareket ediyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'nin Efeler Adayı Recep Taner, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement