MHP'nin Seyhan Adayı Çalışkan'a Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Yerel

MHP'nin Seyhan Adayı Çalışkan'a Coşkulu Karşılama

MHP\'nin Seyhan Adayı Çalışkan\'a Coşkulu Karşılama

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) ismi en son belirlenip kamuoyuna önceki gün ilan edilen Seyhan Belediye Başkan Adayı AK Parti Adana eski Milletvekili Abdullah Çalışkan bugün Adana’ya geldi.

04.01.2014 19:58

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) ismi en son belirlenip kamuoyuna önceki gün ilan edilen Seyhan Belediye Başkan Adayı AK Parti Adana eski Milletvekili Abdullah Çalışkan bugün Adana'ya geldi. Binlerce araçlık konvoyla otoban gişelerinde karşılanan Çalışkan iki saatte ancak kente girebildi.

Eşi Dr. Nurten Çalışkan ile birlikte Adana'ya gelen Abdullah Çalışkan, otobanın batı gişelerinde partililer tarafından coşkuyla karşılandı. MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Ali Arslan, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı'nın da hazır bulunduğu büyük bir kalabalığın eşliğinde Sözlü'nün seçim otobüsüyle kente giren Çalışkan, yol boyunca halka karanfil attı. Yoğun ilgi gören Çalışkan, ancak iki saatte gelebildiği şehirde MHP Seyhan İlçe Başkanlığı'nda halka hitap etti. Burada düzenlenen törende MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MYK Üyesi Yılmaz Tankut, Milletvekili Seyfettin Yılmaz, ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları, bazı aday adayları da hazır bulundu.

Parti önüne kurulan platformdaki kürsüye çıkan Abdullah Çalışkan, temiz siyaseti ve halka hizmet ilkesini şiar edindiğini belirterek, "Allah'ın selamı barış, güven, esenlik demektir. O yüzden selam ile başladım. ve elimizden, dilimizden, varlığımızdan sizlere bir kötülük, bir eziyet gelmemesi demektir. İşte biz bugün, inşallah beş yıl devam edecek belediye başkanlığı dönemimizde de bizlerden size her hangi bir şekilde ne elimizden, ne dilimizden, ne varlığımızdan kötülük, eziyet gelmeyeceğine ant içiyorum, söz veriyorum" dedi. Çalışkan bu ifadeleriyle yoğun alkış aldı. Bazı vatandaşların gözyaşına boğulduğu konuşma sırasında bir vatandaşın "Adana'ya hoş geldin, Seyhan'ın gülü" pankartı taşıdığı görüldü.

HÜSEYİN SÖZLÜ: "NİYETİMİZ HALİS"

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ise gösterilen ilgiye atıfta bulunarak, "Sayın Çalışkan'ı Adanalı hemşerilerimiz bağrına basmıştır. O, Adana ile Seyhan ile sözleşmesini bir kez daha ilan etmiştir. Niyetimiz halis. Hizmete talibiz. Son adayımız da açıklandı ve inşallah 30 Mart'ta 15-1 yaparak zaferimizi kutlayacağız" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'nin Seyhan Adayı Çalışkan'a Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement