MHP Seyhan İlçe Başkan Yardımcılığına Murat Aşkın Atandı - Son Dakika
Yerel

MHP Seyhan İlçe Başkan Yardımcılığına Murat Aşkın Atandı

MHP Seyhan İlçe Başkan Yardımcılığına Murat Aşkın Atandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Murat Aşkın’ı Basın Medya ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atadı.

26.06.2014 15:14

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Murat Aşkın'ı Basın Medya ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atadı.

2014 Mahalli İdareler Seçimlerini atlatan siyasi partiler, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'ne hazırlanıyor. MHP Seyhan İlçe Başkanlığı da kendi bünyesinde görev değişiklikleri yaparak önümüzdeki seçim atmosferinde başarılı sonuçlar almak için var gücüyle çalışıyor. MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, partinin yönetim kadrosunda revizyona giderek MHP Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Murat Aşkın'ı Basın Medya ve yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcılığı görevine getirdi. Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında Aşkın'a Basın Medya ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevi tebliğ edildi.

Yeni görevi tebliğ edilen Murat Aşkın,"Teşkilatımızın vereceği her görevi kutsal sayarak sayın genel başkanımız Türkmen beyimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin çizmiş olduğu yol haritasından en ufak sapma olmadan sabırla kızıl elmaya ulaşacağımızdan en ufak bir tereddüt yaşamamız mümkün değildir diyerek ilçe başkanımız sayın Yusuf Kanlı'nın şahsıma göstermiş olduğu güven ve inancı boşa çıkarmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapılan atama ile ilgili olarak emekleri tartışma götürmez basın camiasına her zaman olduğu gibi yine ilçe teşkilatımız olarak her zaman ayrı bir önem ve hassasiyet göstermeye devam edeceğiz. Parti politikalarımızın şehrimizin en ücra köşesindeki vatandaşlarımıza ulaşmasında bizlere yol arkadaşlığı yapan basınımız olmazsa olmazımızdır" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Seyhan İlçe Başkan Yardımcılığına Murat Aşkın Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement