MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tumlukolcu'dan Öğretmenlere Karanfil - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tumlukolcu'dan Öğretmenlere Karanfil

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nediyle ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmenlere karanfil dağıttı.

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nediyle ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmenlere karanfil dağıttı.

MHP'den yapılan açıklamaya göre, Tumlukolcu, divan heyeti ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, her bir öğretmene ayrı ayrı karanfil sundu.

Tumlukolcu, öğretmenlerin Türkiye için önemine değinerek, "Onlar, bizim geleceğimiz olan çocuklarımıza şekil veren, yön veren aydın insanlardır. Çok kutsal olan bir görevi her türlü sıkıntılarına rağmen yapmak için çırpınmaktadırlar" diye konuştu.

Muhabir: İbrahim Erikan

Yayıncı: Ali Güreli - ADANA

Kaynak: AA