AK Parti'li Karal, STK Temsilcileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Karal, STK Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

AK Parti\'li Karal, STK Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile toplantı yaptı.

05.05.2014 10:22  Güncelleme: 10:36

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile toplantı yaptı.

Ziraat Odası'daki toplantıya, Milletvekili Karal'ın yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Ticaret Borsa Başkanı Mehmet Erdoğan, Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, Rize Mali  Müşavirler Odası  Başkanı Muammer Berberoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Birliği  Başkanı Muammer Atılgan, MÜSİAD Başkanı Mahmut Dabak ve diğer STK başkanları katıldı.

Karal, burada yaptığı konuşmada, Rize havalimanı konusundaki çalışmaları büyük bir başarı ile sürdürdüklerini söyledi.

Özellikle havalimanı konusunda Rize'de görev yapan sivil toplum kuruluşu başkanlarının çok ciddi katkıları olduğunu ifade eden Karal, şunları kaydetti:

"Geçen hafta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı yetkili kişiler Rize'ye gelerek yer tespit çalışmalarına hız verdi. Bizlerde sayın bakanımız ve diğer milletvekilimizle çalışmaları yakından takip ediyoruz. Havalimanı ile ilgili düşünülen bölgenin ÇED raporunun hazırlanma çalışmaları başlatılmıştır. 3 ay içerisinde bunun sonuçlandırılacağını bize ifade ettiler. ÇED ihalesi sonuçlanıp çalışmalar bitirildikten sonra 2014 yılında havalimanı yapım ihalesinin bir an önce gerçekleştirilmesi için gerekli çalışmayı başlatacağız." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Karal, STK Temsilcileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement