Milletvekili Tunç Ulus'a Hizmet Vakfı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Tunç Ulus'a Hizmet Vakfı'nı Ziyaret Etti

Milletvekili Tunç Ulus\'a Hizmet Vakfı\'nı Ziyaret Etti

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus'ta faaliyet gösteren Ulus’a Hizmet Vakfını ziyaret ederek, Vakıf Başkanı Ziya Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.

28.04.2014 11:09

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus'ta faaliyet gösteren Ulus'a Hizmet Vakfını ziyaret ederek, Vakıf Başkanı Ziya Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.

Milletvekili Tunç, beraberinde Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Ulus'a Hizmet Vakfını ziyaret ederek, Vakıf Başkanı Ziya Çelik'ten vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ulus ilçesine kazandıracakları Meslek Yüksek Okulu binası için vakfın öncülük etmesinden duyduğu memnuniyeti belirten Milletvekili Tunç, "Yüksekokul için yer tahsisini gerçekleştirdik, vakfın ve hayırsever vatandaşlarımızın da katkıları ile yeni binanın çalışmalarına başlanacak, Yüksekokulun Ulus'a kazandırılması ve proje çalışmalarına katkılarından dolayı Ulus'a hizmet vakfı Başkanı Ziya Çelik'e teşekkür ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Tunç Ulus'a Hizmet Vakfı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement